Tredje dag på den internationale finale

Afgørelsen nærmer sig og nerverne bliver dulmet med kolde øl i solen

Tredje dag på den internationale finale

Emergenza Festival 08/13/2017

BEATS UNLIMITED CREW

SÅ ER DET TID TIL AT FÅ DANSESKOENE PÅ

Første band på sidste dag, er et dansevenligt orkester og uanset nattens regnfald og mudder, støtter publikum op og er klar til at have det sjovt.

Farverige kostumer, funky lyde og mere live hip hop end du finder på en Detroit klub en tirsdag aften. Vi hører et meget tight band og en forsanger, der synger, rimer og underholder som en professionel. Der er yderligere smukke korpiger/backing sangere med lige så smukke stemmer. Den bedste sang på aftenen var “things never stay the same”. Et super catchy nummer og meget effektivt. Dette var en perfekt måde at kickstarte sidste dag på festivalen. Tak Holland. Tak B.U.C. 

THE AGENCY

STRAIGHT UP ROCK AND ROLL

Dette er rock. Rent, simpelt og vældigt cool. Rock er altid på mode. Der er altid et ‘nu og her’ med rock. Forestil dig Backyard Babies, men med endnu mere selvtillid og lidt Alice in Chains guitar ind over. Danskerne er formentlig det yngste band vi har haft i finalen, men det var kun en positiv ting.

Uskylden, attituden og energien. Et stærkt set fra de danske drenge!

TIME FOR ACTION

SPANIERNE KOM MED SOLEN

Catchy omkvæd, tunge trommer og beskidte guitarer, men det er grundlæggende pop. Disse spanske drenge tog solen og varmen med sig. For så snart de startede med at spille, delte skyerne sig og solen kiggede frem. Vi har det officielt godt nu. Vi har spenderet tre dage i regnen, men det var det vi ville. Bandet spillede et godt set og fremviste den verdensberømte spanske attitude. Spanien er så meget mere end fodbold. De er pop, rock, ska og meget mere. Og det beviste de i dag. En fantastisk måde at afslutte festivalen. Vi kan næsten ikke vente på resultaterne!!!

TILMELDING